fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Boxer Üretimi

Boxer Üretimi

Boxer Üretimi

Soesso olarak gelen talepler doğrultusunda üst düzey teknolojik ürünleri  kullanarak sizlere boxer üretimi yapıyoruz.Şirket politikalarımız gereğince müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi bizim için en önemli hususlar arasında yer almaktadır. 

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Boxer Dikiminde Kullanılan Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Soesso boxer üretimi kısmında kullanılan kumaşlar dokuma ya da örme kumaşlardır. Dokuma kumaşlarda; poplin, pazen, terikoton vb. pamuklu kumaşlar tercih dilmelidir. Örme kumaşlar; penye ve özel örme kumaşlardır. İpek saten gibi kumaşlarda özel olarak kullanılabilecek boxer kumaşlarıdır.Soesso olarak,boxer üretimi sırasında bu hususlara dikkat etmekteyiz.
02

Boxer Seçimi Püf Noktaları

Boxer seçer iken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta proporsiyonu ve bedenidir. Soesso olarak,boxer üretimimiz sırasında müşterilerimizin konforunu önemsiyoruz.Kumaşlarımız bütün testlerden geçerilip,en hatasız ve en kullanışlı ürünler üretmek için hazır hale getirilmektedir.
03

Modellerine Göre Boxer Seçimi

Soesso boxer Boxer üretiminde dikkat ettiğimiz bir diğer husus ise; müşterilerimize en uygun boxer üretimini yapmak. Vücudunuza uygun olmayan bir boxer giymek sağlık problemlerine yol açabilir. Giydiğiniz kıyafetlerle birlikte rahat hareket etmenizi sağlayacak modeller öncelikli tercihiniz olmalıdır.
Soesso Boxer Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Boxer Modelleri
Soesso Boxer Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Boxer Modelleri
Dar boxer mı,Bol boxer mı?

Dar boxer modelleri, vücudu saran esnek yapılarıyla özellikle yaz aylarında bacak arasında oluşabilecek tahrişi engeller. Boxer klasiklerinden olan bol boxer modelleri ise rahat formları ile dört mevsim kullanıma uygundur.Boxer üretimimiz sırasında müşterilerimize en konforlu ürünleri sağlamaktayız.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10