fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Gömlek Üretimi

Gömlek Üretimi

Gömlek Üretimi

Soesso olarak uzun yıllardan bu yana süregelen tecrübemiz ile insana ve teknolojik gelişmelere yapmış olduğumuz yatırımlar ile kadın, erkek ve çocuk gömlek üretimi alanında düşük bütçeli ve küresel uyumluluğa sahip kaliteli ürünler üretiyoruz.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Gömlek üretimi nasıl yapılır ?

Soesso gömlek üretimi sürecimizde; Gömleğin ham maddesi olan kumaş firma bünyesine geldikten sonra kesim öncesinde kumaş kontrol makinesi ile en ince ayrıntısına kadar titizlikle kontrol edilir. Kalite kontrolden geçen kumaş yıkama ve ütü testlerine tabii tutulur. Tüm kontrolleri tamamlandığında; yapılacak ürünün/modelin kalıbı hazırlanır ve dikim aşamasına geçilir.
02

Gömlek üretiminde dikkat edilmesi gerekilen hususlar nelerdir ?

Gömlek üretim sürecimizde ekstra özen gösterip dikkat ettiğimiz kısımlar;

Çözgü ipliğine, var ise hav yönüne, kumaşın çizgisine, ekose ve desen yönüne, kumaşın esnekliğine ve kalınlığına, kumaşı keserken çizgilerin takip edilmesine, bıçağın düzgün kullanılmasına özen gösterilmelidir. Soesso olarak bu hususlara hassasiyet göstermekteyiz.
03

Soesso gömleklerimiz nelerden üretilir ?

Soesso olarak müşterilerimizin istek ve tercihleri doğrultusunda özel gömlek üretimiyapmaktayız. Renk ve çeşit alternatiflerimiz ile en iyi hizmeti sağlamaktayız. Soesso markası veya müşterilerimizin kendi markaları ile ürettiğimiz gömleklerin şık ve konforlu olması için son teknoloji makinaları kullanmakta ve üst düzey testlere tabi tutmaktayız. Müşterilerimizden aldığımız geribildirimleri göz önünde bulundurarak,yeniliklerimize devam etmekteyiz.
Soesso Gömlek Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Gömlek Modelleri
Soesso Gömlek Modelleri
Fotoğraf: Soesso / Gömlek Modelleri
Soesso Gömlek üretim siparişleri

Soesso olarak müşterilerimizin istek ve tercihleri doğrultusunda özel gömlek üretimi yapmaktayız. Renk ve çeşit alternatiflerimiz ile en iyi hizmeti sağlamaktayız. Soesso markası veya müşterilerimizin kendi markaları ile ürettiğimiz gömleklerin şık ve konforlu olması için son teknoloji makinaları kullanmakta ve üst düzey testlere tabi tutmaktayız.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10