fbpx

Soesso & Blog

Soesso Blog Haberleri

Denim Pantolon Üretimi

Denim Pantolon Üretimi

Denim Pantolon

Dokuma kumaşlardaki çözgü ve de atkı iplik gruplarından çözgü olan grubun indigo yani sentetik boyalar ile boyanması ve atkı denen iplik gruplarının beyaz renkte bırakılması ile üretilmektedir. Denim Pantolon üretiminde, soesso yüksek teknolojiden kusursuz bir şekilde yaralanmaktadır.

Fotoğraf  /  SOESSO
Fotoğraf  /  SOESSO
01

Denim Pantolon Özellikleri Nelerdir?

Denim kumaşlar indigo boyalar ile boyandıklarından dolayı yıkadıkça renkleri açılır ve beyaza yaklaşır. Bol ve gevşek yapısı ile rahat bir kullanıma sahiptir. Soesso, denim pantolon üreticisi olarak en iyi kumaşları kullanmaktadır.
02

DENİM PANTOLON NEDİR?

Denim pantolon , Fransa’nın “de Nimes” kentinde üretilmeye başlandığı için, “Nimes’den gelen” anlamını taşıyan adını bu şehirden alındığı biliniyor. Ayrıca denim ilk defa Fransa’nın Nimes ve İtalya’nın Cenova kentlerinde iş giysisi olarak dokunmaya başlandı. Yenilikleri takip eden soesso, müşteri memnuniyeti için özenle çalışmaktadır.
03

Ürünlerimiz nelerden üretilir?

Denim kumaşlar blue jeans olarak da adlandırılır fakat blue jeanslar, denim kumaşlardan üretilir, genellikle pantolon olan tüm ürünler olarak adlandırılmaktadır. Denim ise, blue jeans yapımlarında ve spor giyim ürünlerinin üretimlerinde kullanılan, tamamı pamuklu dayanıklı, kullanışlı ve kaba kumaşlara denir. Soesso, pantolon üreticisi olarak renk ve çeşit alternatifleriyle en iyi kumaşları siz müşterilerimize sunmaktadır.
Soesso Denim Pantolon Üretimi
Fotoğraf: Soesso / Denim Pantolon Modelleri
Soesso Denim Pantolon Modelleri
Fotoğraf: Soesso /Denim Pantolon Modelleri
Denim Kumaş Yazlık Mı?

Denim pantolon farklı kalınlıklarda üretilebiliyor. Sıcak tutma özelliği olmasa da yaz-kış tercih etmek mümkün. Yaz aylarında ince dokunmuş denim kumaşlar tercih edilirken kış ayları için genellikle kalın dokunmuş denim kumaş tercih ediliyor. Müşteri odaklı ürünler üreten soesso, siz değerli müşterilerimiz için yenilikçi bir yaklaşımla çalışmaktadır.
Soesso Blog hakkında ve sizlerinde soesso için yazmış olduğunuz blog yazılarını bizlere gönderin bu büyük soesso marka projesinde sizlerinde bir katkınız olsun, internet sitemizde yayınlayalım..

Haber bültenine abonelik

Fatura / Hesap Bilgilerimiz 
Mail  : info@soesso.com 
Gsm : 0553 550 50 10   
Pbx  : 0850 550 50 10